puppies

Bella & Yusen, Voorjaar 2018

(Pzzazz Five Fire Hydrants x Our Guy of Sweetmeats)

 

De puppies zijn geboren op 24 mei 2018! Het zijn 4 prachtige, stevige reutjes! Mama Bella en haar Klavertje Vier maken het goed!

Er zijn géén puppies meer op zoek naar hun 'voor altijd' thuis. We zijn heel blij met de toekomstige baasjes!

Bella heeft 'haar' Yusen op 22 en 23 maart 2018 ontmoet bij hem thuis in West-Vlaanderen. Het was een gezellig, succesvol en hopelijk vruchtbaar afspraakje . Als alles goed blijft gaan kunnen wij rond 25 mei 2018 de geboorte van hun puppies hier verwachten en zouden de pups omstreeks 25 juli naar 'huis' mogen gaan.

Yusen is een prachtige, jonge, donkere Golden reu met een heerlijk enthousiast en lief karakter. Wij kennen ook zijn vader Mylo erg goed (als papa van onze Poppy en Pippa). Voor foto's ván en méér over Yusen klikt u hier

Bella is een energieke, intelligente dame, die beslist niet alléén maar rustig voor de open haard wil liggen. Dat doet ze wél graag na heerlijk aktief bezig te zijn geweest.

Daarnaast zijn de DNA-testuitslagen van de ouders zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er van de bekende aandoeningen (PRA1 en PRA2 en Ichtyosis) géén lijders geboren zullen worden.

klik hier om de stamboom van hun puppies te zien

--------------------------------------------------------------------------

Een sfeerimpressie van eerder bij ons geboren pups:

 

 

 

19 dagen oud

 

 

 

 

 

 

  

 

Rob de Vries & Anita Creemers

Goirle, Noord-Brabant